Bromfietser en voetganger gewond

politieVia de politie werden we op de hoogte gesteld van het volgende:

Dinsdagavond, om 23.10 uur, gebeurde er een aanrijding op het kruispunt Lange Scholiersstraat – Veldstraat – Lange Stuivenbergstraat. De bestuurder van een bromfiets reed vanuit de Lange Stuivenbergstraat het kruispunt op richting Stuivenbergplein. Hij kwam daar in aanrijding met een Volkswagen die vanuit de Lange Scholiersstraat richting de Veldstraat reed. De bestuurder van de bromfiets werd gewond aan de schouder. Hij had ook verwondingen (kneuzingen) over gans zijn lichaam. Hij werd later opgenomen in het Stuivenbergziekenhuis.

De bestuurder van de Volkswagen vervolgde zijn weg zonder stoppen. Wat verderop stak een jonge voetganger de Veldstraat over. Ook hij werd aangereden door de Volkswagen. De jongeman liep een zware wonde op aan de rechtervoet en ook zijn sleutelbeen was gebroken. Ook hij werd opgenomen in het Stuivenbergziekenhuis.

De bestuurder van de VW pleegde opnieuw vluchtmisdrijf. Hij én zijn voertuig blijven op te zoeken. De politie is inmiddels met een onderzoek gestart. Een getuige werd verhoord over de feiten. Hij had de aanrijding met de bromfietser zien gebeuren vanuit de Lange Stuivenbergstraat.