Toer de Nord

atoerdenordOp zaterdag 7 juni 2014 vindt een nieuwe editie van Toer de Nord plaats. De handelaars van de wijk Antwerpen-Noord organiseren dan een gezellige braderij in enkele autovrije straten. Wie de braderij bezoekt, ontdekt meteen de troeven van Antwerpen-Noord. Naast de braderij zijn er die dag ook heel wat randactiviteiten.

De handelaars van de Handelstraat tot de Offerandestraat komen met hun koopwaar naar buiten op Toer de Nord. Van 12 tot 19 uur kunnen liefhebbers er gaan shoppen en de multiculturele specialiteiten uit de buurt leren kennen.

De Handelstraat, de Korte Zavelstraat, een stuk van de Diepestraat en de Offerandestraat worden autovrij gemaakt voor een gezellige braderij. Verder zijn er heel wat randactiviteiten zoals pannavoetbal, een circusschool, kindergrime, hennatattoo en springkastelen.

Deze tiende editie van Toer de Nord is een organisatie van handelaarsvereniging De Handelstraat en Korte Zavelstraat en handelaarsvereniging Nieuw Damhof in samenwerking met de stad Antwerpen.