Dubieus Design Zomer

adubieusdesignOp zaterdag 28 juni 2014 kan je tussen 10u en 18u weer naar de enige échte openlucht vintagemarkt int stad! Op het kruispunt van de Offerandestraat met de Dambruggestraat kan je dan weer op de zomereditie van Dubieus Design rondwandelen…

Met Dubieus Design komt Designcenter De Winkelhaak letterlijk de straat op: een heerlijke vintagemarkt met hebbedingen, meubilair, verlichting en apparaten van de jaren 50 tot nu. Standhouders zijn particulieren die de zolder van Oma hebben opgeruimd, verzamelaars die met pijn in het hart een deel van hun collectie van de hand doen en professionele vintage dealers die dat item in collectie hebben waar je al jaren naar op zoek was.

Zowel standhouders als klanten betalen een eerlijke prijs en wie vroeg genoeg uit de veren is kan nog steeds koopjes doen. Het aanbod in de zomereditie van Dubieus Design is bewust heel divers waarbij je spullen van 1€ tot 1000 € op de kop kan tikken. Het is duidelijk dat de grens tussen kunst en kitsch, dubieus en design op deze gezellige, zomerse markt dicht bij elkaar liggen!