Ontwerp je eigen speelgoed

akidsdesignEen vliegende autobeer op stokjes of een draaiende wimwam met stokjes? Dat is het nieuwste speelgoed van het jaar! Je ontwerpt samen met Fabienne de Moulin (De Kleine Ballon/ Kids Design) en Floris van Heynsbergen (De Kleine Ballon/ Kids Design) en maakt je eigen speelgoed gemaakt van oud speelgoed en ander afvalmateriaal. Een lieve knuffel, of een stoere robot: ga aan de slag met de schroevendraaier, naald en draad of het lijmpistool. Op vrijdag kunnen de ouders de speelgoedjes komen bewonderen!

Wanneer?
Van maandag 1 juli tot vrijdag 11 juli 2014 (behalve woensdag) en telkens van 09:30 tot 16:00 in DESIGNCENTER | DE WINKELHAAK, Lange Winkelhaakstraat 26, 2060 Antwerpen

Prijs?
€ 35 (35 euro per dag, geen korting. 125 euro voor 4 dagen = volledige studio. Korting bij inschrijving volledige studio: Bij deelname aan 2 studio’s of bij inschrijving van een broer of zus in dezelfde studio, is er een korting van 10% op het totaalbedrag. Vanaf deelname aan 3 studio’s of meer is er een korting van 15% op het totaalbedrag.)

Organisatie?
De Kleine Ballon

Contact?
fabienne@dekleineballon.be – 0485490492