Amongster en The Girl Who Cried Wolf @ Cargo

azomerbarOp donderdagavond 21 augustus 2014 kan je vanaf 20u in Zomerbar Cargo in Park Spoor Noord genieten van maar liefst 2 (twee) gratis concerten!

20u – AMONGSTER (winnaar De Nieuwe Lichting)

Gentse muzikant Thomas Oosterlynck heeft zich het afgelopen jaar een hoopje nummers bijeengeschreven. Tot het tijd was om de home studio uit te komen en een band bijeen te fluiten om het goedje live te brengen: Amongster.

Verwacht beats, drums, loops, fonkelende elektrische en melancholische akoestische gitaren, een synthje hier en daar… Moeilijk onder één noemer te brengen, dus laten we het algemeen houden en het indie-pop noemen.

AMONGSTER is :
Thomas Oosterlynck – Gitaar, Toetsen, stem
Jasper Maekelberg – Gitaar, Toetsen
Michiel Balcaen – Drum

21u – THE GIRL WHO CRIED WOLF

Vijf ambitieuze muzikanten vonden elkaar in een gemeenschappelijke geluid. Best omschreven als intiem en elementair, maar toch sfeervol en catchy, combineert The Girl Who Cried Wolf invloeden zoals Portishead, Isbells, Rachel’s en Tv on the Radio in hun eigen unieke muzikale idee. Met hun eerste EP ‘OHM’ toont de band welke richting ze inslaan en hoever hun ambities reiken. In juli bracht het quintet haar eerste videoclip uit. Verwacht wordt, dat de opvolger voor ‘Ohm’ einde dit jaar nog zal worden opgenomen en in september komt een 2e single uit.

THE GIRL WHO CRIED WOLF is:
Heleen Destuyver: Vocals, Guitars, Keys
Michael-John Joosen: Drums, Vocals, Keys
Samir Boureghda: Guitars, Electronics
Silvester Klaasman: Bass, Upright Bass
Sofie Sweygers: Cello, Keys