Luc Hoornaert @ Vino-Teka!

avinotekaWijnbar Vino-Teka in de Cassiersstraat op’t Noord is trots Luc Hoornaert op zaterdag 30 augustus 2014 tussen 17u en 19u te verwelkomen voor een signeersessie en aperitief ter gelegenheid van zijn nieuwste boek “Must Drink!”. Een unieke kans om deze foodie en specialist persoonlijk te ontmoeten.

Op reservering kan een exemplaar van het boek worden besteld en zal Luc Hoornaert ze die zaterdag signeren terwijl men geniet van een glas “The Supernatural”, één van de favoriete wijnen van de auteur.

Luc Hoornaert is al meer dan 25 jaar actief in de gastronomie en bezorgt de zeldzaamste Japanse grondstoffen aan een uitgebreid spectrum van internationale chefs die begaan zijn met kwaliteit. Lange werkverblijven in het buitenland scherpten zijn gastronomische zintuigen aan. Zijn nimmer aflatende zoektocht en nieuwsgierigheid naar goed en lekker eten brachten hem reeds op heel wat plaatsen en gaven hem inzicht in een heel brede waaier aan keukens en bereidingen.

Het boek is een uitgelezen selectie van honderd drankgelegenheden in Vlaanderen, met de focus op de ‘must drink’. De bekendste wijnbars, gespecialiseerde biercafés, gerenommeerde koffie- en theebars, places to be, cocktailbars…

Het boek bundelt zowel de outsiders en nieuwe hipsters als de gevestigde waarden op het gebied van dranken.

** opgelet – boek(en) dient/dienen gereserveerd te worden door het sturen van een mail naar info@vinoteka.be met vermelding van uw naam en aantal exemplaren – een exemplaar van het boek kost €24,99 **