IRON HUMAN UNFOLD

aironwinkelhaakVan donderdag 18 september tot zaterdag 22 november 2014 kan je in het designcenter De Winkelhaak in de Lange Winkelhaakstraat 26, 2060 Antwerpen terecht voor Overzichtstentoonstelling van metaalkunstenaar en ontwerper Maarten Schaubroeck.

Maarten ontrafelt in deze expo alles in facetten en onderdelen en hertekent zijn intrigerende wereld door ze terug aan elkaar te verbinden. Verrassend genoeg is die wereld allesbehalve zwaar, maar wel heel herkenbaar en grijpbaar: metalen facetten worden luchtige wolken, natuurelementen komen tot leven. Humans vormen een steeds veranderende sculptuur. Het brein van deze IRON HUMAN Maarten Schaubroeck stopt nooit. De fonkeling in zijn ogen verraadt de honger naar nog meer verwondering, de zin om zijn verhalen en fantasie te delen.

ZINNT

Organisator ZINNT collectief gelooft in het samenbrengen van verschillende creatieve talenten. Voor deze expo heeft ze twee jonge ontwerpers uitgenodigd om vanuit hun eigen werk de dialoog aan te gaan met Maarten. Contrast of Complementair. Grafisch ontwerpster An Onghena en Thomas Hauwaert gaan de boeiende uitdaging aan.