Boucherie de Luxe

aboucherieOp zaterdag 20 september 2014 is het weer tijd voor de vijfde editie van het bourgondisch straatfestival Boucherie de Luxe! Die zaterdag zal wijnbar en –winkel Vino-Teka in de Cassiersstraat de straat weer omtoveren tot een heus boerenstraatfeest met BBQ, wijn, strobalen en live-muziek!

FOOD

Monkey King
Fusion-stunt van onze buren. Menige “Chinezen” zullen opkijken als ze hun heerlijk traag gegaard en gelakt varken tussen een broodje zullen verorberd zien!

Bistrot Du Nord
Geen porkie zonder patatje! Bouchérie de Luxe is trots aan te kondigen dat het team van de enige echte “Bistrot du Nord” porties boerenfriet met exquise mayonaise en tartaar uit eigen keuken serveert. Reden bij uitstek voor vegetariërs onder ons om vooral het straatfeest op stelten te komen zetten!

gusta Antwerpen
Er zullen heerlijke glutenvrije, melkvrije,… hapjes en een dessert voorzien worden zodat ook de allergievrijen onder ons zorgeloos kunnen genieten! Denk aan tapas en een overheerlijke “full chocolat brownie”.Laat je overtuigen!

BRU
“Geen feest zonder bubbels”, besliste de varkensraad en dus zal er naast een ferm aanbod wijn ook bruisend water van BRU te drinken zijn.

MUSIC

Jakobistan
De knullen van Jakobistan hebben bevestigd het straatfeest te openen – ouwe groink vroeg alvast “… zijn de salopetten ook van de partij deze keer?”