Week van de Smaak: “oogst & duurzaamheid”

afoodforfoodiesHet is de week van de smaak. Thema dit jaar is duurzaamheid. Een heel belangrijk aspect in de keuken bij Food for Foodies. Heb respect voor alles wat wild, gekweekt en geteeld is. Geen verspilling. We zijn vaak zo onachtzaam. We kopen een paprika, die er toch enkele maanden over doet om van een zaadje tot een vrucht te worden, die gepamperd is, geplukt, vervoerd…is het dan niet erg dat wij na een paar dagen in onze koelkast kijken en denken, o ja, die paprika, weg ermee?

Dat kan anders. Praat erover bij Food for Foodies en ondertussen kook je allemaal lekkere gerechten die bedoelt zijn om te behouden. In een pot of bokaal, in het zuur of in de vriezer, in het zoet of lucht gedroogd.

Reserveer via foodforfoodies.be
Wanneer: zondag 16 november 2014 van 11u tot 15u
Prijs: €46, met wijnen €61