Een dag vol Dans

adagvoldansOp zaterdag 22 november 2014 kan je in het Oude Badhuis naar ‘Een Dag vol Dans’.

Chris de Feyter, Laurent Flament en Thao Nguyen van Compagnie NEWA geven die dag workshops Hedendaagse dans, Lyrical Jazz en Modern Jazz.

CHRIS DE FEYTER:
Chris de Feyter kwam in de professionele danswereld na zijn carrière met het circusduo Hamish and Flamish, waarmee hij internationale prijzen behaalde. Naast de oprichting van zijn gezelschap Dogwolf, heeft hij als danser/performer gewerkt voor o.a. Liat Waytsbort, Eric Raeves en Gabriella Maiorino. Hij heeft samenwerkingsverbanden met o.a. Ricardo Ambrozio, Helder Sabrea en National Contemporary Dance Company of Cuba. Hij doceert in binnen-en buitenland en is in 2014 begonnen met het geven van gastlessen aan Compagnie NEWA.

LAURENT FLAMENT:
Laurent Flament kreeg zijn scholing in Luik, Amsterdam en New York. Als uitvoerend danser behaalde hij in 1997 een gouden medaille voor zijn danssolo. Hij heeft gewerkt met o.a. Bruno Agat, Michael Keegan-Dolan, Bob Wilson en Martino Muller. Hij is choreograaf voor vele theater- en televisieproducties, als ook voor veel commerciele evenementen.

THAO NGUYEN:
Thao Nguyen volgde haar opleiding aan de Dansacademie te Amsterdam. Als danser werkte ze o.a. met Redha, Ofri Luz en Gerard Mosterd. Thao heeft o.a. lesgegeven aan de Nationale Balletacademie en aan de opleiding Jazztheater-en Showmusicaldans in Amsterdam. Ze maakte choreografieen voor musicals, opera’s en dansacademies en begint in 2009 met het maken van haar eigen voorstellingen. Na haar danscarriere is ze opgeleid tot luchtacrobate en is momenteel uitvoerend artiest en mede-oprichter van Compagnie NEWA.

Wanneer: zaterdag 22 november 2014 van 11u30 tot 16u30
Waar: Het Oude Badhuis, Stuivenbergplein 38, 2060 Antwerpen
Prijs: € 13 (€24 voor 2 workshops €30 voor 3 workshops)
Alle info: compagnienewa.com