Buurtparking Handelstraat geen succes

In de Handelstraat zijn slechts 6 van de 38 parkeerplaatsen ingenomen. “De bewoners zoeken toch nog liever een parkeerplaats in de zijstraten”, zegt Schaeken. “Bovendien zijn de parkeerplaatsen daar redelijk smal. Dat schrikt mensen af.” (..) Lees meer via gva.be

2 gedachtes over “Buurtparking Handelstraat geen succes

  1. SimonDL (@Simon_saddeland) schreef:

    ik gebruikte deze parking vroeger regelmatig tijdens het winkelen. Ik woon er niet al te ver af maar als je moet zeulen met groenten en fruit voor een gans gezin is het toch soms handig om even met de auto tot daar te rijden. Sinds deze parking enkel voor buurtbewoners is moet ik een keer of 6 rondrijden om uiteindelijk parkeerplaats te vinden. Dit heeft volgens mij een negatief effect op de buurt en zorgt ervoor dat mensen sneller andere plekken gaan zoeken om hun aankopen te doen. Als de buurt er geen gebruik van maakt waarom dan niet terug voorzien voor mensen die willen komen shoppen ?

    win win situatie !!!

  2. Johan schreef:

    Kun je oplossen door gewoon een deel parkeerplaatsen te weerhouden voor niet buurtbewoners. Installeer een systeem dat kan weergeven aan de buitenkant welke plaatsen er nog vrij zijn.
    Maar tja …da kost weer centen en wie gaat dat betalen , wie heeft zoveel geld ???

Plaats een reactie