Noorderlicht valt met de deur in huis

Op donderdagavond 24 november 2022 brengt de Noorderlicht-parade opnieuw kunst en feest naar de wijk Antwerpen-Noord. Noorderlicht brengt beeldende kunst, hedendaagse muziek en dans, opera en performance art GRATIS tot op de stoep van de inwoners van ‘den 2060’. Noorderlicht valt dit jaar vol enthousiasme met de deur in huis. 

Laat je verrassen

Tijdens Noorderlicht slaan de studenten van AP Hogeschool, kunstenaars en buurtbewoners uit de wijk 2060 de handen in elkaar voor tal van artistieke en buurtversterkende projecten. 

Maar liefst 17 locaties in de wijk 2060 openen hun deuren en verwelkomen nieuwsgierige bezoekers met boeiende acts. Vanaf 18u tot 21u kan je overal GRATIS en zonder reservatie binnenwandelen en genieten van verrassend entertainment! 

Jonge kunstenaars brengen beeldende kunst, opera, experimentele klassieke muziek, chanson, hedendaagse dans, Vlaamse volksliedjes, wereldmuziek, fotografie, theater en spoken word. Maar er zijn ook lokale deelnemers, buurtbewoners en verenigingen uit de wijk Antwerpen Noord, die enthousiast deelnemen of een project voorstellen. 

Noorderlicht sluit af met een groot, uitbundig buurtfeest in Het Oude Badhuis (Stuivenbergplein 38). Feest mee van 21u tot middernacht! 

Ontdek de deelnemende locaties in de wijk Antwerpen Noord of ‘den 2060’ en alle info via www.antwerpen.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s