PHOTO ACADEMY AWARD 2011

Ook dit jaar kunnen fotografieliefhebbers in het Designcenter De Winkelhaak genieten van de winnende beelden van The Photo Academy Award. Deze internationale competitie voor Nederlandse en Vlaamse studenten fotografie of fotografen die maximaal 1 jaar afgestudeerd zijn wekt elk jaar de interesse van zowel de binnenlandse als de buitenlandse pers. Dit jaar kunnen bezoekers van deze expo het werk van Melanie Matthieu, Dana Rijsberman, Els Zweerink, Ingeborg Kopp, Caroline Westdijk, Bart Koetsier, Arjen Born, Alexander Willemse, Amber Isabel en als leuk extraatje de winnaar van De Morgen bekijken.

VERNISSAGE op vrijdag 4 maart 2011 om 20u; expo loopt tot vrijdag 1 april!

! Simultaan met The Photo Academy Award stelt fotografe Ellen Goovaerts voor het eerst een selectie uit haar reportages tentoon. Ellen begon haar carrière als fotografe in 2001 met een fotoreportage in Tsjaad voor Artsen Zonder Grenzen en werkte o.a. samen met beroepsfotograaf Roger Dijckmans. Naast vele opdrachten voor verscheidene magazines en modemerken als AS Adventure en La Gaviotta, fotografeert Ellen ook voor verschillende reclamebureaus als oa. Duval Guillaume en Adrenalinea. Maar het meest laat zij haar hart spreken in de reportages die zij onder andere realiseerde voor toonaangevend magazine Knack. In samenwerking met journalist Stijn Tormans maakte ze prachtige reeksen over straatprostitutie, het referendum over de Oosterweelverbinding en café In De Stad Aalst op kerstavond. Tijdens de nocturne op 4 maart is een selectie uit haar reportages te zien in Schaafstraat 3 vanaf 18u.

Opening vrijdag 4 maart 2011 vanaf 18u met glaasje cava; expo loopt tot 1 april; te bezoeken op afspraak via info@ellengoovaerts.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s